ettiovidisropowordsurfdingdartobo.co

consider, that you are not right. assured..

Category: Alternative

Непокор (Nepokor)

9 Replies to “ Непокор (Nepokor) ”

 1. Akisar says:
  Костадинов на граѓанска трибина: Струмица е град на борба, непокор, од оваа светла точка срушивеме режим и сега ќе добиеме убедлива победа на 12 април.
 2. Kigaran says:
  Во непокорно Волино денеска блеска сонцето од Кутлеш. Инаку таму вчера се случуваше вистинска драма. Според информации на Алфа, жители на селото Волино од општина Дебрца, биле приведени на фудб.
 3. Douzilkree says:
  На денешен ден, год. во делчевското село Разловци, е дигнато првото организирано македонско востание против турското ропство. Во втората половина на 19 век, положбата на Македонците во Османлиската империја.
 4. Doubar says:
  Илинден е македонскиот непокор, Илинден е македонскиот такт, пулс, отчукувањето на македонското срце жедно за правдина.
 5. Jurg says:
  Мицкоски: 11 Октомври е пример за македонскиот непокор, да го почитуваме и чуваме тој аманет од Слободен печат 11/10/ - 11/10/ - 0.
 6. Zulkir says:
  Денес, гoрдo и хрaбрo чекoриме нaпред, потсетувајќи се на славното минато, рaзмислувајќи зa пoдoбрo утре.
 7. Dumi says:
  Граѓанската непослушност – МАКЕДОНСКИ НЕПОКОР е методот на борба кој сега веднаш треба да се примени. Инаку ќе биде доцна. И затоа, МАКЕДОНСКИ НЕПОКОР! .
 8. Shakacage says:
  Вевчанци со „протест против насилството“синоќа ја одбележаа дваесет годишнината од интервенцијата на специјалните полициски сили врз локалното население кое се спротистави на намерите на тогашните политички.
 9. Kazijora says:
  Ристески: Денес е тажен ден за Македонија, за семејствата на загинатите, за сите нас, ден на вечна тага и непребол, на гордост и непокор!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *